Ötvös Tibor

Töltőképernyő-mentes lesz a Tempest


A Mass Effect: Andromeda új hajója, a Tempest nem kap semmilyen töltőképernyőt vagy liftet.

A Mass Effect sorozatban a Normandy egy viszonylag nagy kiterjedésű űrhajónak számított, melyben folyamatosan mászkálunk kellett és így tudtuk tartani a kapcsolatot a legénység többi tagjával. Ezen séták azonban néha tovább tartottak mint vártuk, hiszen az első részben lifteznünk kellett, a másodikban töltőképernyőket kaptunk, a harmadikban pedig egy biztonsági protokollt kellett megvárnunk, míg betöltötte a területet. Nos, a BioWare mai bejelentése szerint az új hajónk fedélzetén, a Tempesten nem lesznek ilyen gondjaink.

A Tempest ugyanis elsőre betölti a teljes fedélzetet és nem lesz semmi további várakozás. Ennek ellenére a fedélzet hatalmas lesz, de a különböző szintek között nem kell majd várnunk semmire. Az is kiderült, hogy Joker, a pilóta sem lesz már a társunk (ez mondjuk nem meglepő, hiszen ő az induláskor javában a Normandyn ténykedik), de nem is embert kapunk majd, hanem egy salarit. A Mass Effect Andromeda valamikor jövőre jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Egy a memóriában levő, aktuálisan megjelenítettnél nagyobb világhoz tartozó texturák, objektumok betöltésének technikáját is streamelésnek hívják, tudomásom szerint.
    ;)
  • takysoft #3
    "stremelni"
    Nem értem... hol akarod te játszani... Playstation Now-on?
  • NEXUS6 #2
    Azért az elég LOL kategória, hogy nem tudnak stremelni egy ilyen összetettségű grafikát.
  • tobias88 #1
    "A Tempest ugyanis elsőre betölti a teljes fedélzetet és nem lesz semmi további várakozás. Ennek ellenére a fedélzet hatalmas lesz" = minimum 8 giga ram 3 giga vram