Ötvös Tibor

Március 23-án jön a Mass Effect: Andromeda

Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a Mass Effect: Andromeda.

A BioWare nem sokat váratja az akció-RPG rajongókat, hiszen a ma kikerült hivatalos megjelenési dátum alapján alig 3 hónapot kell várnunk az év egyik legjobban várt alkotásának premierjére. A Mass Effect: Andromeda Észak-Amerikában március 21-én, míg Európában 23-án jelenik meg. Az EA Access előfizetői pedig ismét tehetnek egy 10 órás "próbakört" a programmal a megjelenés előtt 1 héttel.

A Ryder-testvérpár története 2185-ben kezdődik, mikor a Mass Effect 2 sztorija végződik és a Lair of the Shadow Broker DLC is ebben az évben játszódik. Az Andromeda világában azonban ebben az évben indul el 600 éves útjára az új hős elhagyva a Tejutat. 2186 pedig az az év, amikor a Mass Effect 3 elkezdődik, a Reaperek megszállják a világunkat és a Mass Effect 2: Arrival DLC is játszódik. A Ryder-ék ilyenkor mélyálomban haladnak a céljuk felé és minderről fogalmuk sincs. Így az új kalandunk valamikor 2785 környékén kezdődik, amikor felébredünk az álmunkból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bunny #1
    Várós, reméljük lesz olyan jó, mint az előd. Bár persze miért ne lenne , BioWare ritkán nyúl mellé - igaz akkor rendesen :D