Ötvös Tibor

A Mass Effect 2 ingyenes az Origin rendszerében

Januárban a Mass Effect 2 vált ingyenesen elérhetővé az Origin rendszerében.

Az Electronic Arts folytatja az Origin rendszerében kimondottan sikeresnek mondható On the House akcióját, melynek berkeiben számos sikercímüket tették már eddig is ingyenesen elérhetővé. Újév alkalmából pedig ismét egy nagyágyúval próbálnak kedveskedni a rajongók számára, hiszen már tölthető a Mass Effect 2 az Electronic Arts rendszeréből. Ráadásul elméletileg jár hozzá az összes kiegészítő, DLC is, természetesen azok is teljesen ingyen.

A dolog annyiban nem meglepő, hogy a Mass Effect: Andromeda megjelenése már igen közel van és feltehetően abban bíznak, hogy a trilógia középső darabjával felkelthetik a rajongók újbóli (amúgy cseppet sem lankadó) érdeklődését. Ráadásul még hasznos is lehet, hiszen akinek tetszett a második fejezet (mely a trilógia messze legjobbja, főleg az utolsó csata), az bizonyára beinvesztál a harmadikba is - már ha korábban nem tette. Az Xbox One tulajok pedig nem foglalkoznak ezzel, hiszen az EA Access berkeiben a teljes trilógia ingyenesen érhető el már vagy 1 hónapja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Macropus Rufus #6
  futás közben nem tudok irányt váltani. Remek.
 • Yagami #5
  Nemes gesztus, de ez csak egy "fél" termék. Megint arra jó, hogy pénzt sajtoljanak ki a DLC-k miatt, hátha valaki ugye megveszi őket hozzá.
 • WoodrowWilson #4
  Sajnos igen. Én is többet fizettem a 2 és a 3 DLC-iért, mint a két játékért együtt. De szerencsére a DA:I óta már nincs ez a BW pontos szarakodás.
  Utoljára szerkesztette: WoodrowWilson, 2017.01.08. 10:49:28
 • Ender Wiggin #3
  Nem az Origin-en.
  A social.BioWare.com-en végre megtaláltam őket. Más kérdés, hogy a szükséges pontok 40 dollárba kerülnek (az Amazonon ugyanezek majdnem 50-be kerülnek), ami elég gáz egy 3 éves játék DLC-iért...
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2017.01.08. 07:54:44
 • WoodrowWilson #2
  Mért ne lehetne Bioware pontokkal megvenni a 3 DLC-it?
 • Ender Wiggin #1
  Kasumi, az Overlord Project, a Shadow Broker és az Arrival nem jár hozzá ingyen, Bioware pontokkal lehet csak megszerezni. 3 DLC küldetés van ingyen: Zaeed, a Firewalker és a Normandy Crash Site. Ezeken kívül pár páncél, fegyver, a zene, az art book és egy doku ingyenes. De legalább van pontért DLC, a ME3-hoz semmi, csak a Digital Deluxe verzióhoz járó From Ashes. Semmi más DLC-t nem lehet megvenni sehol. Nem is beszélve az Extended befejezésről...