Berta Sándor

Javítana szoftverein a Samsung

Kwon Oh-hyun, a dél-koreai gyártó új vezetője szerint javítaniuk kell az általuk fejlesztett alkalmazásokon és még jobb termékeket kell piacra dobniuk.


Kwon Oh-hyun
Nem csak a hardverekre, hanem az azokon futó szoftverekre is kiemelten akar figyelni a jövőben a Samsung, fontos ugyanis, hogy a felhasználók kiváló minőségű programokat kapjanak a pénzükért. A fejlesztésekre azért is szükség van, mert az üzletember szerint a konszern kizárólag így őrizheti meg a technológiai ágazatban betöltött vezető pozícióját.

A The Wall Street Journal információi alapján Kwon a hivatalba lépése utáni beszélgetések alkalmával közölte azt is, hogy különösen az új felhasználói élményekre, a szoftveres és a dizájnképességek erősítésére, illetve a kiegészítő szolgáltatások fejlesztésére akarnak összpontosítani. Az új vezérigazgató úgy gondolja: elszakadhatnának a vetélytársaiktól azáltal, hogy kiemelten figyelnének az okostelefonokon, a táblagépeken, a televíziókon és más eszközökön használható programok fejlesztésére. A Galaxy S3 és néhány más készülék esetében már meg is tették az első lépéseket.

A menedzser elmondta azt is, hogy a Samsungnak erősítenie kell a fő üzleti tevékenységét azért, hogy abszolút vezető pozícióba kerüljenek a technológia téren és a globális piacokon. Kwon 2008 óta a chipgyártásért felelt, tavaly óta pedig a kijelzőgyártást is felügyeli. Májusban nevezték ki vezérigazgatónak.

A dél-koreai vállalat tavaly augusztusban indította el a ChatON nevű mobil kommunikációs szolgáltatását. Célkítűzésük szerint a ChatON az iOS 5-ben bemutatkozó iMessage és a Skype méltó vetélytársa lesz. Emellett nemrég vált ismertté, hogy a technológiai óriás a Facebookot is lemásolná. Igaz, a vállalat a hírt később hivatalosan is cáfolta és kiemelte, hogy csak a munkatársai februárban indult Family Story továbbfejlesztésén dolgoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • birdo #7
    [IMG][/IMG]
  • birdo #6
    [IMG][/IMG]
  • birdo #5
    [IMG][/IMG]
    Tudom, "a messziről jött ember azt mond amit akar..... de bizonyítom....
  • cloud.strife #4
    Atyaúristen..... :)
  • birdo #3
    ))
    A pc monitor... a nagy ledes tv...valamint a mosogatógépem is...pluszban )
  • cloud.strife #2
    Mosógép, hűtő, sütő ilyenek?
  • birdo #1
    Sam-sem Sam- sem .. nics egy vasam se.
    Bocsi )
    A telefonomon kívül szinte mindenem samsung...de.... szívesen venném a háztartási eszközeim összeköttetését, és távoli irányítását például..." el tudnám viselni egy samsung telefonról.