Gyurkity Péter

HTC Ruby, LG Optimus EX, Motorola Spyder

Csak nem akar szűnni, vagy akár lanyhulni az okostelefon-áradat: ezúttal három új jövevényről számolhatunk be, amelyekről lassan de biztosan érkeznek a hírmorzsák, bizonyos hiányosságokkal.

A HTC Ruby elnevezésű okostelefonjáról a hónap elején már írtunk, azóta annyi változott, hogy végre megjelent az első hivatalos, immár a sajtónak szánt felvétel a készülékről. A megjelenésre állítólag még október vége előtt sor kerül majd, legalábbis Észak-Amerikában, hogy ezután a több régióban is felbukkanjon a cég üdvöskéje.


HTC Ruby

A megoldás az Android 2.3-ra épül, amelyet a Sense 3.5 kezelőfelülettel társítanak. Ehhez egy 4,3 hüvelykes qHD (960 x 540 pixel) érintőképernyő csatlakozik, amelyet 1,5 GHz-es ikermagos processzor, 1 GB RAM, 16 GB-os belső tároló, továbbá WiFi és Bluetooth támogatás, illetve egy microUSB csatlakozó egészít majd ki. A Ruby hátoldalán egy 8 megapixeles dual LED flash kamera kapott helyet, míg elől egy 2 megapixeles társa dolgozik majd, és ezzel nagyjából ki is merült a biztosra vehető információk listája. Azt ugyanis sajnos továbbra sem tudni, hogy pontosan milyen árcímkével lát majd napvilágot a fejlesztés.

A Motorola eközben a Spyder nevű készülékén dolgozik, amely egyes források szerint Droid RAZR hivatalos elnevezéssel jelenik majd meg a boltokban, míg mások arról írnak, hogy ez tulajdonképpen megegyezik a korábban már szintén kiszivárgott Droid HD-vel. Az biztos, hogy személyében újabb zászlóshajót ismerhetünk majd meg, ennek megfelelően pedig qHD (960 x 540 pixel) Super AMOLED-érintőképernyő, 1,2 GHz-es ikermagos processzor, Kevlar burkolat, 8 megapixeles hátoldali és elülső HD-kamera, valamint 1 GB RAM és LTE-támogatás található a listán. Az ár, valamint a támogatott Android verzió egyelőre ismeretlen.


Motorola Spyder és LG Optimus EX

Az LG hazai pályán, vagyis Dél-Koreában dobja majd először piacra az Optimus EX okostelefont, amelynek pontos típusszáma SU-880. Ez 1,2 GHz-es ikermagos processzort, 4 hüvelykes (800 x 480 pixel) érintőképernyőt, valamint meglehetősen egyszerű külsőt kap, amely fekete-fehér színben lesz elérhető. Hátoldali 5 megapixeles kamera, WiFi, Bluetooth, DMB, valamint Android 2.3 szerepel még a készülékről szóló felsorolásban, remélhetőleg (egy későbbi) globális megjelenéssel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!