SG.hu

Rekord számú SMS az amerikai elnökválasztás végén

A Sybase 365, a Sybase SMS szolgáltatásait kínáló leányvállalata rekord méretű üzenetmennyiséget regisztrált az amerikai elnökválasztás eredményhirdetését követő 10 percben.

A helyi idő szerint 8 órakor este történt bejelentést követő 10 percben a cég rendszerei által továbbított SMS-ek száma megtriplázódott a szokásos üzenetmennyiséghez képest. A mérések szerint a szavazás időtartam alatt, reggel 4 óra és este 9 óra között az Egyesült Államokban összesen 1,2 milliárd darab szöveges üzenet került továbbításra. Az üzenetmennyiség meglepte a Sybase szakembereit is, ugyanis senki sem számolt ilyen mértékű kiugrással. Marty Beard, a Sybase 365 elnöke az eredmények kapcsán elmondta, mindez jó példa arra, mennyire fontos és általánosan használt kommunikációs forma a tömegek számára az üzenetküldés.

A Sybase-ről Magyarországon kevesen tudják, hogy nem csupán adatbázisszervereket, fejlesztő- és modellező szoftvereket fejleszt, hanem a világ legnagyobb mobil üzenetküldő és mobil banking szolgáltatója is egyben. A Sybase 365 technológiáját világszerte 700 mobil operátorcég használja, összesen kb. 3 milliárd előfizető üzeneteit kezeli, ami éves szinten 100 milliárd szöveges üzenetet jelent.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!