SG.hu

A legelismertebbek között az SAP

A világ vezető üzleti szoftvermegoldás-szállítója, az SAP a harmadik helyen végzett a számítógépes szoftverek kategóriájában azon a felmérésen, amely alapján a FORTUNE magazin minden évben felállítja Amerika legelismertebb vállalatainak rangsorát.

A FORTUNE értelmezése szerint a legelismertebb vállalatok kiváló minőségű termékeikről, szolgáltatásaikról és haladó innovációs szemléletükről ismertek, eredményesen kamatoztatják az emberi tehetséget, egyenletes megtérülést nyújtanak részvényeseiknek és a társadalmi felelősségvállalás terén is aktívak. A FORTUNE éves listáját alátámasztó felmérésben 65 ágazat 582 vállalatának felsővezetőitől és elemzőitől kérnek véleményt. A résztvevőknek nyolc tulajdonság alapján kell rangsorolniuk az ágazatukban működő cégeket: innováció, a dolgozók tehetsége, a vállalati eszközök hasznosítása, társadalmi felelősségvállalás, a cégvezetés minősége, pénzügyi stabilitás, hosszú távú beruházások, termékek/szolgáltatások minősége.

Az összesítésben 7,28 pontot elért SAP különösen az innováció, a dolgozói tehetség, a társadalmi felelősségvállalás, valamint a termékek/szolgáltatások minősége terén tűnt ki a mezőnyből.

"A FORTUNE-tól kapott besorolás jól érzékelteti, hogy organikus növekedési stratégiánk és innovációs ütemtervünk az USA-beli piaci részesedés mellett elismertségünket is növeli a befektetők, az ügyfelek, a partnerek, sőt saját dolgozóink körében" - nyilatkozta Henning Kagermann, az SAP AG vezérigazgatója. "A világ neves szaklapjaitól mind gyakrabban elnyert díjakkal a kiváló termék- és színvonalas szolgáltatásfejlesztést és a magas ügyfélelégedettség iránti folyamatos elkötelezettségünket ismerik el."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!