SG.hu

Együttműködik az SAP és az IBM

Az SAP AG és az IBM ma bejelentették, hogy kedvező költségszintű, nagy teljesítményű analitikai megoldáscsomag közös tesztelésére és piaci bevezetésére készülnek.

Az SAP NetWeaver® nagy teljesítményű analitikai képességeit az IBM BladeCenter és TotalStorage rendszerekkel ötvöző megoldás állításuk szerint soha nem látott teljesítményt és rugalmasságot ígér az üzleti intelligencia világában. A megoldáscsomag fejlesztése és tesztelése a BladeCenter TotalStorage DS4300 rendszerkonfigurációkon zajlik.

Az üzleti információk egyre bővülő tömegét kezelő ügyfeleknek nagy mennyiségű adatokon kell erősen interaktív lekérdezéseket futtatniuk. Ha a magas szintű lekérdezési teljesítményért cserébe nem akarnak kompromisszumot kötni a lekérdezési rugalmasság terén, új, rugalmasabb, szabadabban skálázható, és a korábbi rendszereknél jobb teljesítményjellemzőket illetve rendelkezésre állást nyújtó, adaptív számítástechnikai platformot kell beszerezniük.

A nagy teljesítményű analitikai megoldáscsomag biztosítja ezeket a képességeket. Segítségével a vállalatok felgyorsíthatják innovációs ciklusidejüket, mivel dolgozóik másodperceken belül hozzájutnak azokhoz a kritikus információkhoz, amelyek manuális összegyűjtése több órát venne igénybe. Ráadásul ezzel a megoldással több felhasználó hajthat végre párhuzamos lekérdezéseket, így a szervezet különböző szintjein a dolgozók széles köre nyerhet mélyreható betekintést az üzleti működésbe.

A kezdeti időszakban a közös analitikai megoldáscsomagot az SAP Business Information Warehouse és az SAP NetWeaver Business Intelligence rendszereket futtató ügyfelek vehetik majd igénybe.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!