SG.hu

Az Intel az SAP Tihany '05 konferencián

A világ legnagyobb lapkagyártója az egyik legnevesebb hazai üzleti- informatikai fórum fő támogatója.

A világ legnagyobb lapkagyártója, az Intel magyarországi képviselete bejelentette, hogy gyémánt fokozatú támogatói megállapodást kötött az SAP Hungary Kft-vel a ma kezdődött SAP Tihany ’05 konferenciára vonatkozóan. A konferencia, amelynek keretében immár nyolcadik alkalommal gyűlik össze a hazai üzleti- informatikai élet színe-java a Balaton partján, kiemelkedő fontossággal bír az Intel szempontjából. A rendezvény második napján, kedden reggel Heinz Krier, az Intel EMEA SAP Global Alliance igazgatója tart vitaindító előadást. Krier előadásában a vállalatok mai kihívásait és a lehetséges válaszlépéseket elemzi, természetesen sajátságos, inteles szemszögből.

Az SAP és az Intel több mint 10 éve közösen dolgozik az SAP megoldáskínálatát kiegészítő hardverek és szoftverek magas szintű optimalizálásán. A nagyvállalati kategóriájú szerverektől az üzleti célú asztali gépeken át a mobil eszközökig, az SAP megoldásai minden Intel-platformon növelik a teljesítményt, javítják a megbízhatóságot, csökkentik a TCO-t, és rugalmasságuk folytán segítenek a vállalatoknak hozzáigazítani megoldásaikat a gyorsan változó üzleti környezethez. Világszerte számos vállalat használ Intel platformot az SAP-megoldásaiban rejlő érték maradéktalan kiaknázásához. Az újonnan bevezetett SAP-rendszerek több mint 70 százaléka Intel-alapú platformon fut.

"Az Intel és az SAP együttműködése a tihanyi konferencián hozzájárul ahhoz, hogy a magyar informatikai ipar is lépést tarthasson a nemzetközi fejlődéssel. A konferencia egy olyan eszköz, ahol megszólíthatjuk az üzleti és informatikai döntéshozókat, vállalatvezetőket, így részvételünk az Intel stratégiájának kulcsfontosságú elemét képezi" - nyilatkozta Gacsal József, az Intel Magyarország üzletfejlesztési igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!