SG.hu

Külföldre lép a Netpincér.hu

A NetPincér.hu internetes ételrendelő szolgáltatása az év elejétől már a környező országokban is elérhető.

A közgáz kollégiumi szobájából indult magyar vállalkozás megalakulása óta nyereségesen működik és a nemzetközi terjeszkedéshez sem használ külső forrásokat. A nemzetközi porondra lépést a kedvező hazai eredmények tették lehetővé. A forduló pontot az jelentette, amikor a NetPincér.hu forgalma 1500 napi rendelés fölé emelkedett - nyilatkozta Perger Péter alapító tulajdonos. A 2005-ben elért 720 millió forintos eladások nagy része még Magyarországról származik, azonban a növekedési lehetőségek főleg az új piacok pizzarendeléseiből származnak majd - érvelt az ügyvezető.

A cég közleménye szerint a magyar tapasztalatokat gyorsan át lehetett ültetni más országok gyakorlatába. A külföldi kirendeltségek informatikai támogatása a budapesti központból valósul meg, míg az ügyfélszolgálati és értékesítési feladatokat a helyi irodák látják el. Az ételrendelési portál vezetői úgy gondolják, hogy a fogyasztók hasonlóan éhesek és kényelmesek szinte valamennyi európai országban, így februárban indul a németországi, míg márciusban a lengyel szolgáltatás is.

Az osztrák internetezők a NetKellner.at, a bolgárok a NetKelner.bg, a csehek a NetCisnik.cz, míg a szlovák szörfözők a NetCasnik.sk oldalon csillapíthatják éhségüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Venom1986 #1
    Ez jó!Szerintem ez nagyszerű ötlet!Gyors kényelmes!
    De kár hogy kínai kaját nem árulnak én legalább is nem láttam!