Flow

Qualcomm + MP3.com = vezeték nélküli zene

Az mp3.com a vezeték nélküli digitális zenéhez történő igény szerinti hozzáférés megvalósítása felé tett óriási lépést mikor szövetségre lépett a Qualcomm Incorporateddel.

Az mp3.com egy olyan alkalmazás előkészítéséhez lát hozzá, mely kompatíbilis a Qualcomm új Binary Runtime Environment for Wireless (BREW) elnevezésű platformjával, elsősorban a digitális zene vezeték nélkül történő átvitelének céljából. A BREW platform fejlesztőinek alkalmazásai minden olyan mobilkészüléken futnak, melyek el vannak látva Qualcomm Code Division Multiple Access (CDMA) integrált áramkörrel.

"A digitális zene következő lépcsőfoka a mobilitás" - állítja Michael Robertson, az mp3.com elnöke. "A művészek és zenerajongók alig várják a napot, mikor a zene túljut az íróasztalon, egészen hordozható készülékeikig. Mi felépítjük a technológiát, mely alapként szolgál az álom megvalósításához. A Qualcomm valóban az iparág vezetője, és a közös vállalkozás megvalósításával, egy digitális zene kezelésére képes alkalmazás létrehozásával, az mp3.com ismét közelebb kerül stratéiája céljához. A cél, hogy ügyfeleink akkor és ott férjenek hozzá kedvenc dalaikhoz, amikor és ahol csak akarják."

"A Qualcomm megtisztelve érzi magát, hogy együttműködhet egy olyan BREW környezetű alkalmazásfejlesztő partnerrel, mint az mp3.com" - nyilatkozta Peggy Johnson, a Qualcomm alelnöke és a Qalcomm Internet Services vezérigazgatója. "Az mp3.com-mal közösen indított projekt jelentős lépésként értékelhető mind a vezetékmentes internethozzáférés élményeinek szempontjából, mind a személyre szabott mobil zeneszolgáltatás területén. A szolgáltatók órisi érdeklődést mutatnak, mindannyian szeretnék zenével bőviteni repertoárjukat. Az mp3.com rendelkezik a kellő technológiával, üzleti háttérrel és biztos vendégkörrel, hogy véghez vigye elképzeléseit."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!