Spencer

Új szolgáltatást nyújt az MP3.com

Az MP3.com egy új szolgáltatás bevezetésével igyekszik hozzájárulni az online zenevilág továbbfejlődéséhez, mely lehetőséget biztosít a professzionális és az amatőr zenészeknek arra, hogy az Interneten népszerűsítsék magukat, illetve dalaikat.

A Premium Artist Service nevű szolgáltatás segítségével a vállalkozó kedvű zenészek feltölthetik műveiket az MP3.com oldalaira, ezzel egyidőben pedig promóciós és marketing eszközökhöz nyújt hozzáférést a kikötő, így a zenészek maguk is megteremthetik, megtervezhetik saját arculatukat, rajongókat szerezhetnek maguknak.

A művészek saját honlapot hozhatnak létre, felkerülhetnek az MP3.com toplistájára, és a szolgáltatást igénybevevők kiemelt helyet kapnak az MP3.com saját keresőjében. Az ígéretek szerint a Premium Artist Service-ra jelentkezőkről a kikötő kritikusai írnak majd jellemzéseket.

Az MP3.com szerint a Premium Artist Service azért jöhetett létre, mert a művészek olyan professzionális online prezentációs csatornát igényeltek, melyen keresztül gyorsabban juthatnak el a célközönséghez.

"Felmértük a zeneszerzők igényeit, és ezek alapján úgy döntöttünk, hogy szükség van egy ilyen projektre. Tudjuk, hogy azok a művészek, akik zenét töltenek fel kikötőnkre, törődnek a rajongóikkal. Ez a nagyszerű szolgáltatás végre megteremti a feltételeit a professzionális promóciós és marketing kampányok beindítására." - mondta Michael Robertso, az MP3.com elnöke.

Az MP3.com kikötőjére átlagosan 1500 dalt töltenek fel naponta. A Premium Artist Service szolgáltatást igénybevevőknek nem külön-külön kell feltölteniük a publikálásra kiválasztott dalokat, hiszen az MP3.com Artist Upload Tool eszközét használva egyszerre akár több számot is feltölthetnek, az átlagosnál nagyobb átviteli sebességgel.

Az MP3.com állítja, hogy az Interneten ők rendelkeznek az egyik legnagyobb online zenei gyűjteménnyel: a kikötőről több mint 750,000 dalt lehet letölteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!