Gyurkity Péter

Lencsevégen a Moto E5 Plus

A leépítések ellenére jönnek az idei megoldások, mégpedig nagy kijelzővel.

A Motorola okostelefonok kapcsán legutóbb arról írtunk, hogy képen volt már látható a Moto G6 Plus, ezt azonban nem sokkal később követte a hír, miszerint a Lenovo komoly leépítést hajt végre a részlegen belül. Most újabb képek bukkantak fel, egy másik típust mutatva meg nekünk.

A kínai forrás révén a Moto E5 Plus változatot vehetjük most közelebbről szemügyre, bár a képek nem a legjobb minőségben jelentek meg a világhálón. Mindenesetre valószínűleg sokakat érdekel az utód, hiszen az E4 és annak méretes akkumulátorral ellátott változata meglehetősen népszerűnek bizonyult a piacon, dacára a gyengébb hardvernek. Idén kifejezetten a nagy kijelzőkre mennek rá, ez a példány például egy valóban méretes, egészen pontosan 5,8 hüvelykes panelt kap, amely a HD+, vagyis a 720 x 1440 pixel felbontást támogatná, az oly divatos 18:9-es képaránnyal – a jelek szerint ők sem tudnak ellenállni a mostani trendnek.


A képek alapján a hátoldalon egyetlen szenzor helyezkedik el, vagyis iker-kamera alkalmazására itt nem számíthatunk. Ennek pontos paramétereiről most nem jelent meg információ, mint ahogy az előlapi szelfikamera kapcsán is csak annyit tudunk megállapítani, hogy ez jelen lesz a készüléken. Az ujjlenyomat-olvasó mindenesetre szintén a hátoldalon kapott helyet, ez közvetlenül a logó alatt látható, míg maga a hátlap kissé olcsó benyomást kelt és a jelek szerint a mindennapos használat során gyorsan összegyűjti az ujjlenyomatokat – itt persze nem az érzékelőre kell gondolni, hanem a külalakra.

A hivatalos bemutatóra május vagy június folyamán kerülne sor, a Lenovo azonban még adós a pontos idei kínálat ismertetésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!