Gyurkity Péter

Érkezőben a OnePlus 5

A pontos dátum mellett immár egy új kép is rendelkezésre áll a készülékről.

Azt már eddig is tudtuk, hogy a OnePlus soron következő csúcskategóriás megoldása rövid időn belül bemutatkozik a nagyközönség előtt, a pontos dátumot azonban csak az elmúlt napokban árulta el a gyártó, ezt pedig további részletek egészítették ki.

A hivatalos oldalon felbukkant egy új lap, amely szerint június 20-án kerítenek sort a fontos eseményre, ezt pedig a világhálón élőben közvetítik majd – ahogy azt az utóbbi időkben megszokhattuk. A hardveres részletekről ugyan a cég saját oldalán még nem tesznek említést, azt azonban a korábbi információk alapján, valamint a most elhangzott pletykákból tudni véljük, hogy a Snapdragon 835 chip mellett teszik le voksukat, maga a telefon pedig a OnePlus 3T külalakjához képest némileg kisebb és vékonyabb lesz. A hátoldalon jó eséllyel egy iker-kamera kap helyet, amely a DxO közreműködésével szolgáltat majd speciális funkciókat (jobb fókusz és zoom), bár itt némi zavar található az Erőben.


Időközben ugyanis felbukkant egy új felvétel, amely már a friss készüléket mutatja meg nekünk, annak csaknem teljes valóságában. Ez ugyan megerősíti a hátoldali ikerkamera-modul elhelyezéséről és annak alkalmazásáról szóló híreket, azonban szembemegy a korábban kiszivárogtatott hasonló képpel, amely szintén egy ilyen modult mutatott meg nekünk a telefon hátlapján, középen elhelyezve azt. A friss példány jó eséllyel a valóságot mutatja meg nekünk, ezt egy második forrás is igazolta, ez alapján pedig az említett modul a felső sarokban dolgozik majd.

A bemutató tehát június 20-án esedékes, a hivatalos megjelenés ezt nem sokkal követné – egyelőre ismeretlen áron és menetrenddel. Egyes hírek szerint ez Európában 550 euró lenne, a cég pedig nem sokkal a kiszivárogtatás után megmutatta a telefont, visszaigazolva a hátoldali iker-kameráról szóló híreket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!