Gyurkity Péter

Érkezőben a OnePlus 3T

A cég egy új típussal orvosolná a problémákat, ez némileg jobb hardverrel futna be.

A kínai gyártó kapcsán legutóbb arról számoltunk be, hogy a zászlóshajó máris búcsúzik a piacról, miután az erős keresletet csak félig-meddig sikerült kielégíteniük, az időközben végbement változások miatt pedig frissebb hardverre lenne szükség. Most újabb pletyka bukkant fel, amely egy további típust vetít előre.

Eszerint a cég OnePlus 3T néven dobná piacra új megoldását, amely Kínában állítólag már meg is kapott bizonyos engedélyeket, a készülék jelenlegi állapotáról pedig egy mérnök is közölt bizonyos részleteket a Weibo közösségi portálon. Azt persze még nem tudjuk biztosan, hogy az A3010-es modellszámot felvonultató új változat pontosan miben nyújtana újat a meglévő típusokhoz képest, de itt a hírek szerint elsősorban a processzor terén várhatunk változást, hiszen a korosodó Snapdragon 820 helyett már a Snapdragon 821 kapna helyet a burkolat alatt, amivel tartanák a lépést a riválisokkal.

Korábban az is felmerült, hogy az eddig alkalmazott OLED-paneleket hagyományos LCD-kijelzők váltanák le, ezt azonban nem sokkal később maga Carl Pei cáfolta, erre tehát valószínűleg mégsem kerül sor. Amennyiben valóban kizárólag a chipet cserélnék le, ezzel nyilván nem azokat ösztönöznék újabb vásárlásra, akik a cég valamelyik meglévő készülékét használják, hanem elsősorban azokat, akik a korábbi generációk tagjait alkalmazzák és már idejét látják a váltásnak. Legalább ilyen fontos, hogy milyen áron tudják majd piacra dobni az új példányokat és mennyiben tudják kielégíteni a keresletet, hiszen nyilván az ezzel kapcsolatos aggodalmak eloszlatása lenne az elsődleges feladat.

A külsős hírek szerint néhány héten belül esedékes a hivatalos bejelentés, itt tehát hamarosan lesz miről beszámolni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!