Gyurkity Péter

Dobja a meghívókat a OnePlus

Az elődök pedig az Amazon oldalán is beszerezhetők lesznek, így leegyszerűsödik a vásárlás.

Épp a napokban írtunk a OnePlus sorrendben harmadik generációjának várható bemutatkozásáról, amelyet a főbb hardveres részletek és a felhasználóknak meghirdetett érdekes ajánlat kísért. Most a cég azt is elárulta, hogy végleg megszabadulnak a meghívók rendszerétől.

A cégvezető maga jelentette ezt be a hivatalos fórumon, ahol megtudhattuk, hogy a OnePlus 3 debütálásával végleg lezárul a meghívók korszaka. Az új készülékek ezt követően korlátok és kötöttségek nélkül beszerezhetők lesznek, már amennyiben a cég elegendő számú példányt tud megfelelő időben leszállítani. Korábban attól tartottak, hogy az érdeklődés szintje túl alacsony lesz, emiatt pedig felesleges példányok maradnak majd a nyakukon, az elmúlt két évben azonban bebizonyosodott, hogy az igény a vártnál magasabb, a cég pedig kinőtte a frissen elrajtolt szereplők kategóriáját.

Ami a OnePlus 2 típust illeti, ezt egy Twitter-bejegyzés alapján hamarosan az Amazon brit oldalán is megvásárolhatjuk majd, így az európai felhasználók dolga ezen készülék esetében is egyszerűbb lesz. Az amerikai lapon ehhez nemsokára a OnePlus X társul majd, és bár ezzel kapcsolatban rögtön megjegyzik, hogy e két változat jelenleg is fellelhető az amerikai Amazon kínálatában, ezt kizárólag bizonyos külső forgalmazóknak köszönhetjük, míg mostantól a OnePlus maga vállalja a felelősséget a forgalmazásért.

A OnePlus 3 hivatalos rajtja egyébként június 14-én esedékes, Londonban és Párizsban késő délután indul az értékesítés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!