Gyurkity Péter

Részletekben fizethetünk a OnePlus okostelefonokért

A cég új ajánlattal csábítja a felhasználókat, a részletekben történő fizetés már elérhető.

Megszokhattuk, hogy a OnePlus saját hivatalos fórumán jelenti be az új kezdeményezéseket és terveket, ez pedig ezúttal is így történt. A cég illetékesei elhatározták, hogy az amerikai szolgáltatók mintájára elérhetővé teszik a részletekben történő fizetés opcióját, amely azonban mintha nem vonatkozna az eredeti változatra.

A szóban forgó fórumbejegyzés szerint a tengerentúli online boltban már jelenleg is elérhető az új opció, amelynek értelmében úgy dönthetünk a részletekben történő fizetés mellett, hogy ez nem köt minket egyetlen szolgáltatóhoz. Megjegyzik, hogy az amerikai cégek esetében már jóval korábban megjelent ez a lehetőség, ez viszont a korábban megszokottnak számító kétéves hűségszerződésekhez hasonlóan odaláncolta a felhasználót az adott szolgáltatóhoz, amelyet a OnePlus ajánlatával most elkerülhetünk.

A OnePlus 2 esetében hat hónapon keresztül kell a 61,6 dolláros összeget befizetnünk, de van lehetőség 12 hónapos futamidőre is, amely 32,33 dolláros havi összeget jelent - a 18 hónapos modell pedig 22,6 dollárra csökkenti ezt az összeget. A OnePlus X ugyanígy három választási lehetőséget kínál, itt viszont a havi összegek sorrendben 43,95, 23,06, illetve 16,12 dollárra rúgnak, ami már önmagában jelzi az alacsonyabb árat. Mindez a PayPal Credit fizetési opcióval vált elérhetővé, maga a lépés pedig fontos alkotóeleme az elkövetkező időszakra vonatkozó terveknek - arról azonban nem tesznek említést, hogy a többi régióban mikor tennék mindezt elérhetővé.

A cég nemrég az ingyenes kiszállítással és a meghívásos rendszer felszámolásával újította meg kínálatát, ez utóbbi szintén a fent említett két készülék esetében valósult meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!