Gyurkity Péter

Alacsony áron jöhet a OnePlus 3

Ehhez pedig igencsak erős hardver társulna, két eltérő változatban.

A OnePlus kapcsán már többször felmerült, hogy a sorrendben harmadik generáció, pontosabban annak első tagja, valamikor májusban mutatkozhat be a nagyközönség előtt. Ezt ugyan egyes hírek már cáfolták, a hardvert, valamint a várható árat illetően azonban további részletek jelentek meg.

Nemrég egy benchmark-eredmény is napvilágot látott, ebben pedig 6 GB memória szerepelt, ami szintén alátámasztja a friss beszámolót. Ez utóbbi két eltérő változatról tesz említést, ezek egyike 4 GB RAM-ot társítana egy alapesetben 32 GB-os belső tárolóval, míg a prémium példány már 6 GB memóriát és egy 64 GB-os tárolót vonultatna fel. A most megjelent hírben arról olvashatunk, hogy a némileg szerényebb készülék 310 dolláros áron jelenne meg (ez 19 dollárral lenne alacsonyabb, mint a OnePlus 2 induló ára), míg a 6 GB RAM-mal csábító telefon nagy valószínűség szerint szintén a 400 dolláros szint alatt maradna, amely ugyanúgy kedvezőnek mondható.

A májusi bemutatót nem zárhatjuk ki, bár ezzel kapcsolatban továbbra sincs biztos információnk. Érdemes megjegyezni, hogy a közvetlen előd tavaly júliusban mutatkozott be, mivel azonban több rivális gyártó már lerántotta a leplet saját új megoldásairól, a OnePlus nyilván nem szeretne nagyon lemaradni a versenyben, éppen ezért valószínűbbnek tűnik a májusi, netán egy júniusi rajt. Bárhogy is legyen, a processzor feladatait mindkét változatnál a Qualcomm Snapdragon 820 látja majd el, így a teljesítménnyel nem lesz gond.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaxSlim333 #5
    A 90 jó 70-nek, a 150 jó 114-nek, valószinűleg a 3 sem lesz 210. Nem mondom hogy baromi olcsó telefonok de olcsóbbak mint a nevesebb gyártók csúcstelefonjai.
  • Jozsó #4
    Alacsony ár? A két éves OnePlus one 90k, a OnePlus 2 150k. Akkor ez mondjuk lesz 210k. Alsó hangon. Annyiért meg bármilyen gyártónak van bármilyen telefonja.
  • citkar #3
    A Xiaomire a heti frissítéseket nyilván a gólya hozza :D
  • arty #2
    erre van ám szupport is, nyilván drágább lesz ... ;)
  • citkar #1
    Hát meglátjuk a végfelhasználói ár mennyi lesz, nincsenek nagy reményeim, azzal hogy érdemben jobb áron adná, mint a Xiaomi az Mi5-t, de majd meglátjuk.