Szekeres Viktor

A District 9 rendezője saját scifijét akarja feldolgozni

Neill Blomkamp, a District 9 és az Elysium rendezője már feldolgozta egy korábbi rövidfilmjét, s most azt tervezi, hogy egy másik korai munkáját is mozifilmmé alakítja át.

Még be sem mutatták a District 9-nal a köztudatba berobbanó Neill Blomkamp második filmjét, az Elysium - Zárt világot (Elysium), de már arról adhatunk hírt, hogy mi lehet a rendező következő munkája. A dél-afrikai filmes olyannyira komolyan gondolja a Chappie című filmtervet, hogy a Heat Vision információi szerint már folynak is a tárgyalások Dev Patellel, hogy vállalja el a scifi főszerepét.


A Chappie érdekessége, hogy akárcsak a District 9, ugyancsak a rendező egy korábbi munkájának "feldolgozása", illetve átdolgozása lenne. Blomkamp 2004-ben készítette Tetra Vaal című (nagyon) rövidfilmjét, mely kvázi egy kamureklám egy robotizált rendőrjárőr-szolgálatról, mely a dél-afrikai gettókat felügyeli. A tervek szerint a feldolgozásban Patel egy, a gettóból származó fiatal srácot alakítana, míg a másik főszereplő természetesen Sharlto Copley lenne, aki az egyik robot rendőr "bőrébe" bújna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!