Szekeres Viktor

Plakátot kapott egy nyári scifi

A legtöbb kisebb scifi igazi lutrinak számít, hiszen sosem tudni, hogy valami azért nem kap szélesebb körű mozis forgalmazást, mert gagyi, vagy azért, mert túl intelligens lenne a masszának.

Új plakát jelent meg a nyáron bemutatásra kerülő, Europa Report címet viselő scifiről. A "talált felvételes"-csavarral bíró Europa Reportot Sebastián Cordero rendezte, a meglehetősen nemzetközi szereplőgárdában pedig olyan színészeket találhatunk, mint Sharlto Copley, Michael Nyqvist, Daniel Wu, Anamaria Marinca, Christian Camargo és Karolina Wydra.

A filmet a forgalmazó a tervei szerint június 27-én teszi elérhetővé VOD-verzióban, de augusztus másodikától az amerikai mozik is műsorukra tűzik. Arról nincs információink, hogy itthon moziban vagy tévében láthatjuk-e először a sztorit, mely egy űrmisszió krónikája lesz, mely során a Jupiter egyik holdját akarják felderíteni, természetesen azért, hogy földönkívüli élet nyomait keressék rajta.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    a talált felvétel már kifáradt dolog volt 5 éve is.
  • Hornymut #4
    Azért volt már egy űrös talált kamerás horror, az Apollo 18 talán, ami igencsak gyengécske lett, szóval meglátjuk, mi sül ki ebből
  • cylonflatus #3
    Azért ne vegyük egy kalap alá a Grave Encounters szerű, végig reszkető, kapkodó kamerás tucatszarokkal. Szerintem itt még segíti is a beleélést ez a típusú megvalósítás. Az előzetest amikor először láttam, nem is gondoltam, hogy ez ilyen saját kamerájukkal fölvett cucc. Én erre kíváncsibb vagyok, mint a hatalmas csinnadrattával beharangozott blockbusterek.
  • AZUL #2
    ez egy kicsit más lehet, mert eleve azzal, hoyg jupiter holdján, már nem lehet azt a szagot adni neki, hogy realisztikus beállításhoz kell a találtfelvételes csavar...
  • Zombee #1
    Talált felvételes... kösz, nem kell.