Szekeres Viktor

Gyerekek is megnézhetik az új Pixar-filmet

Nem lesznek feszült akciózások és káromkodások az Agymanók 2-ben.

Az amerikai korhatár bizottság, az MPAA újabb adag filmet tekintett meg premier előtt, és hozta meg döntését azok besorolására vonatkozóan. Az egyik szóban forgó alkotás az új Pixar-film, az Inside Out 2 volt, mely megkapta a PG-s plecsnit. Ami azt jelenti, hogy nagykorú felügyelete mellett bárki megnézheti Amerikában.

Az MPAA ilyenkor mindig megindokolja a döntését, és itt még a Gru 4-nél is kevesebb (és homályosabb) indoklást fűztek a döntéshez, ember legyen a talpán, aki ez alapján próbál felelős döntést hoz. A "pár tematikus elem" ugyanis kontextus nélkül vajmi keveset mond, ám tapasztalatunk alapján ez némi szexualitással kapcsolatos dologra utalhat, és mivel a történet egy kamasz lányról szól, akinek a szerelmi élete is középpontba fog kerülni, így valószínűleg jó fele puhatolózunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    pont ezt írják, megnézhetik. akkor egy hajóban eveztek. de mese? csak azért mert rajzolt és gyereknek is szól, nem lesz mese. sőt, alapból inkább felnőttek nézik. szóval nem is annyira gyerekeknek “való”, főleg most, hogy egy tiniről fog szólni.
  • hawkie22 #1
    Még jó, hogy gyerekek is megnézhetik a gyerekeknek való mesét.