Szekeres Viktor

Remekül néz ki a Pacific Rim magyar plakátja

Pofás magyar plakátot kapott a Pacific Rim, azaz a Tűzgyűrű, melynek magyar premierje még az amerikai bemutatót is megelőzi egy nappal. Igaz, itthon elég kemény konkurenciát kapott Guillermo del Toro scifije.

Már nincs is olyan messze a Tűzgyűrű (Pacific Rim) magyar premierje, ugyanis ahogy az a lenti plakáton is látható, még a júliusi 12-i amerikai premier előtt, egész pontosan 11-én láthatjuk Guillermo del Toro új filmjét. A "Szörnyeket teremtettünk a szörnyek ellen"-jelmondat mellett ugyancsak tudomásunkra hozza a plakát, hogy a filmet 3D-ben és IMAX 3D-ben is meg lehet majd tekinteni idehaza - igaz utóbbi lehetőség "természetesen" csak Budapestre korlátozódik majd.

A hazai forgalmazó, az Intercom számára egy kissé szerencsétlen ez a dátum, hiszen a Fórum Hungary kénytelen volt elhalasztani egy héttel A magányos lovas című Disney-film hazai bemutatóját, így az is július 11-én kerül mozikba. Bár Amerikában az év legdrágább filmjét mindenki temeti és nagy bukásnak kiáltja ki, nálunk egy Johnny Depp főszereplésével készült kalandos, vicces próbálkozás lehet, hogy nagyobb eséllyel fut be, mint az óriásrobotos akciózás.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #2
    Jah, ezek is fémből vannak.
  • Zombee #1
    A Transformers óta az óriás robotok sem esélytelenek, még hasonlítanak is a robotok.