Szekeres Viktor

12 percnyi Pacific Rim-videó került ki a netre

A Tűzgyűrű-kampány legújabb elemeként szép hosszan nézhetjük, ahogy Guillermo del Toro rendezi a filmet, valamint ahogyan a főszereplő, Charlie Hunnam dolgozik a forgatáson.

Most már végképp nincs messze a Tűzgyűrű (Pacific Rim) című scifi premierje - a filmet Amerikában július tizenkettedikén fogják bemutatni, mi viszont már egy nappal korábban is megnézhetjük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a filmhez kapcsolódó videók zöme már nem a moziban kerül bemutatásra, hanem a tévében, tévés spotok formájában, no meg a neten, afféle werkfilmekként.



A fentebb látható legújabb videó nagyjából 12 percnyi anyaggal szolgál a filmet már nagyon váró nézők számára. Az ún. B-roll felvételekből összeállított videóból, ha más nem, az azonnal kiderül, hogy Guillermo del Toro abszolút jófej rendező és nem csoda, hogy a geekek között szinte minden ígéretes projekttel kapcsolatban az elsők között merül fel a neve. Abba már bele sem merünk gondolni, hogy mi lett volna, ha az MGM nem húzza az időt A hobbit-filmekkel kapcsolatosan és ahogyan eredetileg tervezték, del Toro rendezhette volna a Tolkien-adaptációt Peter Jackson helyett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!