Szekeres Viktor

Új királynője van a komédiáknak?

Melissa McCarthy két idei fő komédiája még a Másnaposok harmadik részét is lenyomja bevétel tekintetében Amerikában. Új királynője van a komédiáknak?

Ki tudja, talán már átkozza magát Melissa McCarthy, hogy pár éve elszerződött a Mike és Molly című tévésorozatba, mely ősszel a negyedik szezonját fogja megkezdeni Amerikában. Ugyanis a színésznőnek széria miatt viszonylag kevés ideje van mozifilmeket forgatnia, pedig mint azt a bevételi adatok, valamint a Koszorúslányokért kapott Oscar-jelölés is mutatja, a közönség részéről igény lenne rá, hiszen elég sokakat érdekelnek a filmjei.

McCarthy sikersorozata az említett Koszorúslányokkal indult, a 2011-es film Amerikában 26 milliós nyitóhétvégét követően 169 millió dollár bevételt hozott. Idei első főszerepe Jason Bateman oldalán, a Személyiségtolvaj 34,5 milliós kezdés után 135 milliói dollárig ért el Amerikában. Pénteken pedig bemutatásra került a Női szervek című komédiája Sandra Bullockkal, s a 43 millió dollárba kerülő film az első becslések szerint 40 milliós bevételt hozott három nap alatt. Már csak az a kérdés, hogy a jövő nyári, kiemelt időpontban bemutatásra kerülő McCarthy-komédia, a Tammy, milyen magasságokba fog jutni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!