Szekeres Viktor

A Halálos iramban 6 lepipálta a Star Trek 2-t

Alig pár héttel a filmek premierje után kijelenthetjük, hogy nem csak Amerikán kívül, de Amerikában is sikeresebb lett a Halálos iramban hatodik része, mint a Star Trek idei folytatása.

Bár A bosszúállók hatalmas sikerét követően egyértelmű volt, hogy a sok, a sorozatban becsatlakozó új nézőnek köszönhetően a Vasember 3 minden nyári folytatásfilmet le fog körözni, érdekes volt figyelemmel kísérni a többi blockbuster csatározását - például az új Star Trek-filmét és a Halálos iramban legújabb epizódjáét. A Sötétségben - Star Trek bár sikert aratott, de meglepetésre nem tudta lepipálni elődjét, míg a Halálos iramban 6 még a rettentően sikeres ötödik résznél is több bevételt produkált.

A nemzetközi piacokon nem volt meglepetés, hogy az autós film könnyedén verte le bevétel tekintetében az űrhajósat, az azonban váratlan volt, hogy Amerikában is Vin Dieselék győzedelmeskedtek. Bár még mindkét film jó ideig moziban marad, az már most biztosra vehető, hogy a párharcot a Halálos iramban 6 nyerte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atyuska #2
    Tegnap láttam a F&F 6-ot, de ez a rész már túl lépett azon a vékony határon, ami a hihetőség és bátorság mezsgyéje, s most már a hihetetlen és szánalmas kategóriába lépett át több helyen. Sajnálom, mert remek sorozat. Kár, hogy a film még a nézőkben is a nevetést váltja ki néhány jelenetnél. Sajna az operatőri munka is elvesztette azt a különlegességét, amit az eddigi részek jelentettek.
    Persze az a majd két és fél órás pörgés, látvány és egy kis melodráma gyorsan elszáll, de korántsem nyom olyan erősen, hogy feltétlen meg kell legalább egyszer nézni.
  • Atyuska #1
    Sajna a Star Trek 2 forgatókönyvügyileg igencsak sok sebből vérzik, így nem csoda, hogy még a F&F 6 is megelőzte.