Szekeres Viktor

Új királya van az amerikai filmeknek

Ethan Hawke-nak jó hétvégéje volt ugyanis Amerikában nem elég, hogy a színész új filmjét nézték meg legtöbben, de még a limitált premierek között is egy olyan film volt a legsikeresebb, melyben ő szerepel.

Nemrég arról számolhattunk be, hogy Dwayne Johnson filmjei már 4 hónapja vannak benne folyamatosan az éppen aktuális hétvége legsikeresebb 10 alkotásai között, most pedig egy hasonlóan érdekes teljesítményre derült fény. Ethan Hawke ugyanis két új filmjével két listát is vezet Amerikában: a minimál költségvetésű A bűn éjszakája (Purge) hozta hétvégén a legtöbb bevételt a széles körű premierek között, míg a Mielőtt éjfélt üt az óra (Before Midnight) a legjobban teljesítő erősen limitált terjesztésű, 100-nál kevesebb moziban adott film volt.


Jó hír, hogy mindkét fenti film bemutatásra kerül idehaza is. A bűn éjszakája, melyben 12 órára felfüggesztenek minden törvényt, Magyarországon szeptember ötödikétől lesz látható, míg a Mielőtt éjfélt üt az órának még nincs pontos premierdátuma, de biztosra vehetjük a hazai bemutató tényét, hiszen Richard Linklater sorozata, melyben Hawke partnere Julie Delpy (Mielőtt felkel a nap, Mielőtt lemegy a Nap) eddig is hatalmas sikerrel futott idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!