Szekeres Viktor

A Halálos iramban 6 lesz az idei év második legsikeresebb 2D-s filmje

Messze még az év vége, de már most ki lehet jelenteni, hogy a Halálos iramban hatodik része év végén a második legsikeresebb 2D-s film lesz, ami nem semmi teljesítmény.

Lehet, hogy merész jóslatnak tűnik, de a 3D-s dömpingben nem biztos, hogy az, ugyanis minden jel arra mutat, hogy a Halálos iramban 6 az év második legsikeresebb 2D-s filmje lehet. A 160 millió dollárból készült epizód 4 nap alatt 117 millió dollár bevételt hozott hazájában, ezzel jelenleg mintegy 20 millió dollárral jobb, mint a 210 millió dolláros amerikai teljesítményt nyújtó ötödik rész. S mindehhez még hozzá lehet venni az alig két hét alatt Amerikán kívül befolyt 197 millió dollárt is.

Amerikában jelenleg az év legsikeresebb filmjének 134 milliós bevétellel a Személyiségtolvaj című komédia számít, azonban csak napok kérdése, míg bekövetkezik az előzés. Nemzetközileg már be is következett, hiszen Melissa McCarthy komédiája Amerikán kívül mindössze 38 millió dollárra volt jó, e téren a Halálos iramban 6-nak a 235 millióig jutó Die Hard 5-öt kell majd befognia.

És aki megnézi az idei bemutatók sorát, az bizony azt veheti észre, hogy ha csak nem történik valami döbbenetes meglepetés, akkor év végére ennél jobb eredményt a 2D-s filmek közül mindössze Az éhezők viadala: Futótűz produkálhat. És biztos, hogy fog is produkálni, hiszen az első része Amerikában 408 millió dollárig jutott amellett, hogy jó kritikákat is kapott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!