Szekeres Viktor

Itthon is kegyetlenül tarolt a Halálos iramban 6

Idehaza is egymást taposták az emberek a Halálos iramban hatodik része előtt a jegypénztárakban, a filmre majdnem 100 millió forintot fizettek ki honfitársaink.

A Halálos iramban hatodik része nem csak Amerikát tarolta le, hanem Magyarországot. Érdekes módon itthon a széria nem futott be olyan szédítő pályaívet, mint Amerikában, hiszen míg odaát a 4. és az 5. érsz is felülmúlta az addigi epizódokat, s most a hatodik nyitánya is minden addiginál jobbra sikerült, addig nálunk máig a második epizód a legsikeresebb. (Például a 4. rész csak alig egy hajszállal hozott jobban, mint a sok helyen bukó, nálunk viszont jól szereplő Tokiói hajsza.)

A Halálos iramban 6 a nyitóhétvégéjén 66 935 mozizót érdekelt Magyarországon, ami minden idők legjobb Halálos iramban-nyitányának számít itthon - ez elmondható természetesen a 86,3 millió forintos bevételre is. A film összesítésben is igen jól szerepelt a startjával, idén ugyanis eddig csak a Vasember 3-at és a Die Hard 5-öt nézték meg többen a premier első négy napján. (Magyarországon tehát továbbra is folytatásfilmek generálják a legnagyobb érdeklődést.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!