Szekeres Viktor

A vártnál is nagyobbat hasalt a 3000-ben játszódó scifi

Nem elég, hogy kevés bevételre tett szert a Föld után, de még a legnézettebb új film címét sem sikerült megszereznie Amerikában, hiszen egy rablós-átverős bemutató is elé került.

Eleinte 41-43 milliós startot várt A Föld után (After Earth) gyártója, majd később 35 millió dollár körüli nyitóhétvégét saccoltak a Will Smith főszereplésével készült scifinek, azonban minden jel arra mutat, hogy ez sem fog összejönni. Amerikában M. Night Shyamalan filmje még 10 millió dollár bevételt sem hozott a pénteki nyitó napon, ami azt jelenti, hogy a hétvégi bevétele mindössze 26-27 millió dollár lesz.

Ez hatalmas bukás a 130 milliós scifi számára, s főleg azért csalódás, mert így nem csak a hétvége legnézettebb filmjét, a Halálos iramban 6-ot (34 millió dollár bevétel a hétvégén) nem előzte meg a premier, hanem a másik e héten bemutatkozó alkotást, a sokkal kevesebb pénzből készülő, de 27-28 millió dollárral nyitó Szemfényvesztőket sem. (A végleges eredmények kikerülésekor utóbbi két film sorrendje még változhat, hiszen a köztük lévő különbség parányi.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #4
    Még Bay szemében is iszonyatosan gyenge a Bad Boys.
  • JohnnySmith #3
    Ideje lenne egy Bad Boys 3-nak szerintem....
  • xido #2
    Nem is értem miért..mert feltámadtak a kihalt cgi állatok egy elhagyott bolygón és gyakorlatilag egy 2 személyes dzsungeldráma lehet az egész? :)
    én is azok után kezdtem félni tőle,hogy megláttam a naaagy ötlet szellemét..
  • Csaba161 #1
    Én is csak addig terveztem, hogy megnézem moziban, amíg csak olvasni lehetett róla, azután, hogy láttam az előzeteseket, teljesen elment a kedvem a filmtől...