Szekeres Viktor

Döbbenetesen nagyot kaszált itthon a Másnaposok 3

Amerikában bukás a Másnaposok 3, itthon viszont még az előző két epizódnál is nagyobb érdeklődés kísérte a premiert, melyet pár nap alatt több, mint százezren tekintettek meg.

Amerikában hatalmas bukás volt a Másnaposok harmadik része, nagyjából a második epizód bevételeinek felét fogja elérni, azonban Amerikán kívül nagyot kaszál. Ez nem csoda, hiszen megszokhattuk, hogy a folytatásfilmekkel kapcsolatban Amerika inkább szkeptikus, náluk a Transformers 3 és a Karib-tenger kalózai 4 is a legkevésbé nézett epizódja volt a szériáknak. Amerikán kívül azonban ezek a részek hatalmas sikerrel futottak.

Cseppet sem meglepő, hogy Magyarországon is a nemzetközi rendek érvényesülnek, itthon annyira bejött a közönségnek a második Másnaposok-epizód, hogy a harmadik részt még többen akarták megnézni mindenképpen a premier első napjaiban. Ennek köszönhetően a film hatalmasat kaszálva nyitott első helyen a magyarországi hétvégi toplistákon: 109 210 néző 141,6 millió forintot hagyott ott a jegypénztáraknál - és még ki tudja, mennyit a büfékben. (Az első Másnaposok-filmet a nyitóhétvégén 37 ezren látták, míg a folytatást 94 ezren.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Etinger #7
    Biztos összefügg az aktuális politikai helyzettel ;)
  • Zombee #6
    A cikk az amerikai nézettség kapcsán írja a csökkenő érdeklődést, szkeptikus hozzáállás, bíztam benne, hogy egyértelmű, hogy azzal kapcsolatban írtam a hozzászólást.
  • hapi #5
    Orbánia vicc ország ez sok-sok mindenben látszik, pl. most is.
  • goldmember #4
    A barátok közt országában nem meglepő, hogy igény van a szarra.
  • zetortraktor #3
    Miért érdekeltek volna kevesebb embert? Épp ez az, hogy több embert érdekeltek. A Transformers 2 850M bevételt hozott, a TR3 1,1 milliárdot. A Karib 3 960M-t, a 4. rész 1,05 milliárdot. Oké, a 3D nagyjából azt jelenti, hogy a kalózokat ugyanannyian nézték, de a Transformerst jóval többen.
  • Zombee #2
    Mondjuk az nem szkeptikusság kérdése, hogy a Karib tenger kalózai és a Transformers legutóbbi részei kevesebb embert érdekeltek. Egyszerűen nem ütötték meg azt a szintet, amit a sorozat korábbi részei. Bár... a TF3 jobb volt a 2. résznél, de ez édeskevés.
  • debut12 #1
    Nem érem mit esznek ebben a filmben az emberek. A második résszel vallatni lehetett volna.
    Az egész ott lett elcseszve, hogy túlerőltetik a poénokat.
    Manapság nincsenek jó vígjátékok, úgy látszik a mai generációnak ez az igénye.
    Az egész másnaposok nem más, mint egy "Hé haver, hol a kocsim" szerű koppintás.