Szekeres Viktor

Hat másodpercben támad a Comedy Central

A magyar televíziók közül elsőként a Comedy Central használja a Vine-t a műsora népszerűsítésére. Badár Sándor, Litkai Gergő és Hajdú Balázs A Comedy Central bemutatja nyolcadik évadára hívják fel a figyelmet.

A Vine-t a Twitter hívta életre, segítségével hat másodperces videókat rögzíthetnek a felhasználók, amelyeket aztán megoszthatnak a követőikkel, valamint a Facebookon is. A magyar Comedy Central úgy döntött, hogy meglovagolja az új közösségi trendet, és a magyar médiapiacon egyedülálló módon Vine-ozni kezdett, hogy ezzel is népszerűsítse A Comedy Central bemutatja nyolcadik évadát.


A rövid videoüzenetekben a stand-up műsor aktuális szereplői művelnek igen különleges dolgokat: Badár pingpongozik, Orosz György pedig nagy igazságot közöl. "Kézenfekvő volt, hogy mi, akik videótartalmakkal foglalkozunk, élére állunk az új kezdeményezésnek, és A Comedy Central bemutatja népszerűsítésére bevetjük a Vine videókat. Megkértük a művészeinket, hogy próbálják ki velünk az alkalmazást. Mindegyikük "comedy-s" módon, egyéniségére szabva használta ki a saját hat másodpercét - ez volt ebben a vállalkozásban az igazán érdekes." - mondta Lakinger József, a Comedy Centralt is tulajdonló Viacom Magyarország marketing vezetője.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!