Szekeres Viktor

Új főszereplő érkezik a Két pasi meg egy kicsibe

Női főszereplővel bővült a Two and a Half Men szereplőgárdája, kérdés, hogy marad-e a sorozat címe, hiszen Two Guys and a Girl címen már korábban is futott komédia.

Mint az ismeretes, az amerikai CBS csatorna nemrég berendelte a Két pasi meg egy kicsi (Two and a Half Men) című komédia 11. szezonját, melynek továbbra is főszereplője maradt Ashton Kutcher és Jon Cryer, azonban távozott a 10. évadban kevéssé használt Angus T. Jones. A sorozat azonban továbbra is három főszereplős marad, ugyanis mint kiderült, Walden és Alan mellé csatlakozik egy új karakter, mégpedig a gyengébb nem képviselői közül.

A történet szerint a 11. szezon premierjében egy 18-24 éves lány fog becsöngetni Waldenékhez azt állítva, hogy Charlie Harper lánya. Az új karakter az apját fogja keresni, majd miután értesül halálhíréről beköltözik Charlie volt lakásába. Több részletet egyelőre nem lehet tudni a karakterről, mint ahogy természetesen azt sem, hogy ki fogja alakítani, de legkésőbb június végéig ki fog derülni, hogy melyik fiatal színésznőre mosolygott rá a szerencse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    még nézik páran, de már csak kb 3/4 annyian, mint Sheent. WC-be való az egész.
  • cstommy #2
    Figyelted az első 8 évadot? Charlie-val kapcsolatban már korábban várható volt egy ilyen (vagy hasonló) fordulat...
  • xido #1
    Eléggé izzadtság szagú fordulat..