Szekeres Viktor

Megvan, mikor ér véget az egyik legviccesebb sorozat

Kilenc évad és 200 epizód után ér véget Amerikában a The Office, mely az elmúlt tíz év egyik legjobb és leghumorosabb sorozata volt. A befejezést nem a gyenge nézettség indokolja.

Bejelentették, hogy május 16-án fog befejeződni Amerikában a The Office című komédiasorozat, mely itthon A hivatal címen volt látható egy ideig. Az eredetileg egy angol sorozat feldolgozásaként indult The Office sokszorosan túlszárnyalta a két rövid szezont megérő elődje sikerét, hiszen a kilencedik évadában fog búcsúzni a 200. epizódjával.

És erre a búcsúra sem azért kerül sor, mert a sorozat nézettsége tolerálhatatlan lenne, hiszen még mindig az NBC csatorna legnézettebb komédiájának számít - a csatorna azért döntött úgy, hogy befejezést kapjon a széria, mert egyre nehezebb volt együtt tartani a meglehetősen tekintélyes, több, mint egy tucat főt számláló szereplőgárdát. A The Office-os színészek közül a sorozatból tavaly távozó Steve Carell például már mozifilmekben arat sikereket, de hasonló mondható el Ed Helmsről is, aki idén a Másnaposok harmadik részében lesz látható a multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • FL Zoli #3
    Nem sorban nézten, csak TV ben kaptam el, de sose bírtam végig
  • Etinger #2
    Én is így voltam vele, de a harmadik részben már felcsillant valami remény, ami miatt megnéztem a 4. részt is. Aztán az már mondhatni tetszett... és utána részről -részre jobban megkedveltem, és meg sem álltam a 6. évadig (addig volt akkoriban kész). Eleinte én sem hittem volna, hogy tetszeni fog, az első 2 rész persze újranézve már azt mondom, hogy jó, de elsőre nem kötött le.

    Persze van akinek csak simán nem tetszik :)
  • FL Zoli #1
    Nem tudom..én 3 részt kezdtem el nézni, de inkább fárasztó volt az egész, nem vicces. Meg Steve Carrel is..azt hiszi van jellemkomikuma,pedig k---ra nincs