Szekeres Viktor

Befejeződik a How I Met Your Mother

Már csak pár tucat epizód és örökre bezárja kapuit a How I Met Your Mother. A népszerű komédia ősztől még visszatér egy kilencedik évadra, azonban az már biztos, hogy az lesz az utolsó szezon.

Az amerikai CBS csatorna bejelentette, hogy a 9. szezonnal befejezi a How I Met Your Mother című komédia-sorozatot, melyet itthon a közönség Így jártam anyátokkal címen nézhet a Comedy Centralon. Az már korábban kiderült, hogy a csatornának és a gyártó stúdiónak sikerült megegyeznie az öt főszereplővel egy kilencedik szezont illetően, azonban most mindez hivatalossá is vált, mint ahogy az is, hogy nem lesz tizedik évad.

Jelenleg a sorozat itthon a 7. évadában jár. odakint a 8. szezonját futja, tehát mindez azt jelenti, hogy a fináléjára 2014. májusában fog sor kerülni, tehát még nagyjából 35 részük van arra a készítőknek, hogy elárulják a közönségnek, hogy ki is Ted Mosby gyerekeinek édesanyja. A 9. évad berendelésének ténye természetesen nem meglepetés, hiszen az első szezonjaiban bukdácsoló széria jelenleg az eddigi legnézettebb évadát futja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hirvaer #2
    Nah véégre!
  • cstommy #1
    Nagy kár érte, de sajnos várható volt.
    Már a 7 évadban is utaltak rá...