Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz a Rossz tanár című mozifilmből

A tavalyelőtti év egyik legsikeresebb komédiája volt a mozikban a Cameron Diaz és Justin Timberlake főszereplésével készült Rossz tanár. Jövőre tévésorozat készül a sztoriból.

Az amerikai CBS csatorna a Bad Teacher című komédia pilot láttán úgy döntött, hogy sorozatot rendel be a projektből. Az azonos című mozifilm alapján készülő sorozatból 13 rész kerülhet első körben képernyőre, a premierje pedig valamikor a jövő év első felében lesz. A sorozat főszereplői Ari Gaynor, Sara Gilbert, Caitlin Kimball, David Alan Grier, Ryan Hansen és Kristin Davis lesznek - jó pár ismert arc, de természetesen a mozifilmből senki nem fog feltűnni a sorozatban, legalábbis a főbb szereplők között.


Amerikában 2011-ben került bemutatásra a Rossz tanár (Bad Teacher) című komédia a mozikban. A film több sebből vérzett és meglehetősen gyengére sikerült, azonban nagy sikert ért el, hiszen elég sok nézőt meggyőzött az előzetes, valamint a szimpatikus szereplőgárda. az alig 20 millió dollárból készített komédia csak Amerikában 100 millió dollár bevételt termelt, Amerikán kívül pedig további 116 milliót.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!