Szekeres Viktor

Robin Williams tévésorozatozni kezd

Robin Williams már jó ideje nem szerepelt mozifilmben, illetve a mostanában elkészült projektjeit nem nagyon láthattuk még. Nem csoda, hogy úgy döntött, hogy visszatér a gyökereihez és tévézéssel folytatja.

Robin Williamsről mintha elfeledkezett volna a mozifilmes világ, utoljára a 2009-es Vén csontokban láthattuk a népszerű komikust. Nem csoda, hogy tavaly két tévésorozatban is feltűnt, mind a Wilfredben, mint a Louie-ban nagy közönségsikert aratott a jelenlétével. Úgy tűnik, hogy ez a két vendégszereplés afféle bemelegítés volt a nagy dobás előtt, hiszen az amerikai CBS csatorna berendelt egy pilotot Robin Williams főszereplésével, melyet a tervek szerint áprilisban forgatnak le és ha elnyeri a csatorna illetékeseinek tetszését, akkor akár már ősszel elkezdődhet a belőle készítendő sorozat.


A szituációs komédia címe Crazy Ones lenne és egy apára meg a lányra koncentrálna, s kettejük munkájára egy marketinges cégél. A sorozat készítője David E. Kelley, azt azonban még nem tudni, hogy ki lenne Robin Williams főszereplő társa, mindössze az derült ki, hogy az egyik állandó mellékszerepet James Wolk fogja alakítani. A sorozat az ún. "egykamerás" komédiák sorát gyarapítaná, vagyis nem élő közönség előtt kerülne felvételre, mint a Jóbarátok vagy az Agymenők.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!