Szekeres Viktor

Bizonytalan a How I Met Your Mother további sorsa

Még mindig nem tudni, hogy az idei évaddal véget ér-e az Így jártam anyátokkal című komédia sorozat, vagy még elkészülhet egy lezáró, kilencedik szezon.

Még mindig bizonytalan a How I Met Your Mother című amerikai komédiasorozat további sorsa. Az itthon az Így jártam anyátokkal címen ismert széria odakint jelenleg a nyolcadik szezonját tapossa, s még mindig nem született megegyezés arról, hogy legyen-e kilencedik évad. Általában az évadok megújítására tavasszal szokott sor kerülni, azonban a How I Met Your Mother esetében erre korábban van szükség, hiszen a színészek szerződése jövő nyáron le fog járni és a készítőknek tudniuk kell hónapokkal előre, hogy a tavaszi epizódokra lezárást írjanak, vagy csak afféle felvezetést a szinte biztos, hogy utolsó, kilencedik évadnak.

A sorozat helyzete hasonló, mint a Doktor House-é, melynek készítői ugyanígy elég sokáig bizonytalanságban voltak a nyolcadik évad közepe felé, s csak februárban döntötte el a Fox csatorna, hogy megszünteti a szériát. Ez pedig még épp elegendő idő volt a készítőknek, hogy az utolsó részeket ennek megfelelően alakítsák. Belső információk szerint a How I Met Your Mother esetében a CBS csatornának már december végére döntést kell hoznia, hiszen az írók már a jelenlegi szezon 16-18. részén dolgoznak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #8
    Én megnézem eredetiben és ha látom akkor a tévében is. Nem egy agymenők szintű összecsapott szinkron, és ez dicsérendő.

    Lezárásként nem csak egy találkozik az utcán csaj kéne, hanem 1-2 rész a csajjal hogy tényleg meg is ismerhesse a néző ha már várt rá sok sok éven át.
    Sőt elég durva lenne egy olyan rész amikor a nő szemszögéből játszódna egy történet. Így nem is látná az ember, mégis szerepelne.. és akkor még nem is lehetne tudni hogy ő lenne az anya, csak talán a rész végén.
  • Magiszter #7
    Tény hogy az első pár évad jobban ki volt hegyezve az címben szereplő témára, de nekem személy szerint tetszik. Amúgy a lezárást egy részben meg lehet oldani:
    Ted meglát egy nőt az utcán, jön a narrációja:
    - "És így találtam rá anyátokra"
    vége-főcím :D

    "mert nézem külföldi csatornán is"
    Én csak magyarul nézem Markovics Tamás briliáns szinkronmunkája miatt. ;)
  • kalapos01 #6
    Ezen jót röhögtem. Ez komoly? Pisztolyt tartanak a fejedhez, hogy ilyen az ízlésed, hogy szart nézel?
  • szaboi #5
    Érjen már véget, én a 8. évad 10. részénél járok (mert nézem külföldi csatornán is) és már eléggé
    SPOILER!!
    Erőltetett, vagy találja meg a csaját vagy legyen homokos
    SPOILER!!
    Szóval elég volt már.
  • Nethyrrea #4
    amióta totál elsodródott a sorozat címét adó témától, azóta kezd ellaposodni. az kevés, hogy évadonként 1-2x bevillantják a jólismert sárga esernyőt, és ezzel le van tudva hogy "majdeccer ott a muter"...első pár évadban még jóvolt hogy volt ehhez is köze, aztán szép lassan átmentek céltalan jóbarátok-utánérzésbe.
  • tomboy013 #3
    Én még csak a 7. évad végénél járok, de már kezdem unni. Ez a 7. évad már nem az igazi sajnos :S
  • Magiszter #2
    Remélem lesz még pár évad. Szerintem hatalmas sorozat :)
  • csabipapo #1
    Nem kár érte.