Szekeres Viktor

Tévésorozat a világ első blogoló kutyájáról

A Disney Csatorna legújabb komédiájában, Az eb és a web című tévésorozatban egy nem mindennapi család életébe csöppenhetünk bele Stan, a beszélő házi kedvenc közreműködésével.

Április 13-án, szombaton 09.30-kor debütál a Disney Csatorna új családi sorozata, Az eb és a web, melyben egy nem mindennapi család életét ismerheti meg a közönség - pár emberét, no meg Stanét, a beszélő kutyáét. A család gyermekei természetesen állandóan civakodnak, békítésükben pedig furcsa mód nem szüleik, hanem különleges kutyájuk veszi át az irányítást. Amikor a testvérek felfedezik Stan kutyájuk emberi tulajdonságait, egy dologban végre egyetértenek: titokban kell tartaniuk házi kedvencük képességeit, még a szüleik előtt is.


Stan persze amellett, hogy beszél és rendszeresen blogot is vezet, ahol részletesen beszámol családja történetéről, tipikus kutyaként viselkedik, előszeretettel hozza a frászt a postásra, kergeti a farkát, rajong a pudlikért és persze nem szívesen barátkozik macskákkal. A koncepció Amerikában már sikert aratott, hiszen a Disney Channel nemrég berendelte a komédia 2. évadját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!