Szekeres Viktor

Megvan, mikor kerül mozikba a Halálos iramban 7

Minden jel arra mutat, hogy a Universal stúdió bízik a nézők lépre csalhatóságában és az idei hatodik rész után jövőre bemutatja a Halálos iramban-széria hetedik epizódját is.

Beigazolódott az, amit korábbi cikkünkben már sejteni véltünk: a Universal stúdiónak nagy szüksége van a bevételekre és ezért még azt is hajlandóak megkockáztatni, hogy kiégetik legjövedelmezőbb szériájukat. Mással legalábbis nem lehet magyarázni azt, hogy a Halálos iramban idei, májusi hatodik része után már jövő júliusban látható lesz a hetedik epizód.

Vin Diesel a CinemaCon elnevezésű rendezvényen jelentette be, hogy a Halálos iramban 7 (Fast & Furious 7) 2014. július 11-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban - egy olyan pénteken, melyre még egy film bemutatóját sem jelentették be. (A Maleficent egy héttel korábban, míg az X-Men: Days of Future Past egy héttel később debütál.) Persze a stúdió tudja, hogy akkora kockázatot azért nem vállal a lépéssel, hiszen meglehetősen beszédes, hogy a vonatkozó SG-s szavazás eredménye szerint is az olvasók majdnem 90%-a fogja megnézni a Halálos iramban 6-ot - a hollywoodi gépezetet működtető ideológia tehát meglehetősen hatásos.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!