Szekeres Viktor

Új előzetes és plakátok a Másnaposok 3-hoz

A harmadik résszel véget ér a Másnaposok-sorozat, de siker esetén valószínűleg nem sok néző akadna, aki nemet mondana egy esetleges, 5-10 évvel később készítendő negyedik epizódra.

Ismét sebességfokozatot váltottak a Másnaposok 3 marketingesei, ugyanis hétvégén nem csak egy új, tévés előzetes érkezett a komédiához, hanem két új plakát is, melyeket minden bizonnyal a napokban újabbak is fognak követni. Mindkét plakát kép kihangsúlyozza, hogy a Másnaposok-széria véget ér (egyelőre) - az egyiken mindezt Ken Jeong idióta ábrázatának kíséretében, míg a másik képen John Goodman morcos arca társaságában.


A Todd Phillips által rendezett film május 24-én kerül az amerikai mozikba, míg idehaza "csak" 30-tól láthatjuk először a trilógia zárását. A plakátokon látható szereplők mellett a Másnaposok 3. részében fel fognak tűnni az előző filmekből ismert színészek, mint Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, s mellettük olyan új igazolásokat láthatunk, mint Heather Graham, Jeffrey Tambor, Sasha Barrese, Gillian Vigman és Jamie Chung.

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!