Szekeres Viktor

Folytatódik az idei év első sikeres horrorparódiája

Még a Horrorra akadva ötödik része előtt mutatták be Amerikában az A Haunted House című horrorparódiát, mely 40 millió dolláros bevételt ért el, így jövőre biztosan folytatódni fog.

Bár nálunk úgy néz ki, hogy elkerüli a mozikat, de Amerikában kellőképpen sikeres volt az A Haunted House című horrorparódia, így a gyártó Open Road Films bejelentette, hogy 2014 telén bemutatják a második részét. A siker ezúttal annyit tesz, hogy a 2,5 millió dollárból készült film Amerikában már 40 millió dollárt bevételezett.


Az A Haunted House-t az elsőfilmes Michael Tiddles rendezte, írója és főszereplője pedig az a Marlon Wayans volt, akitől nem áll messze a horrorparódia műfaja, hiszen annak idején ő írta a Horrorra akadva első részének a forgatókönyvét. A készítők közleményben kifejtették, hogy terveik szerint az első film csak a kezdete volt egy remek franchise-nak. Az A Haunted House 2 forgatására nyáron fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #5
    Wayans testvérek elvegetálnak az ilyen poénokból, látod, hogy egy csomót kaszálnak vele, és ez nekik bőven elég.
  • jamboox #4
    A mai paródiák már a nyomukba sem érnek a 90-es évek paródiáinak, mint a Nagy durranás vagy a Haláli fegyver. Tényleg csak a fingós-hányós-altesti vonalon tudnak csak "viccelődni".
  • nessboth #3
    Ezek még mindig a fingós poént erőltetik? Lefogadom van benne fejbekólintós-elájulós poén is!
  • hakos007 #2
    Láttam :) szerintem egynek elmegy...bár kicsit néha sok volt a fingós poén.....
  • Zombee #1
    Ez valóban siker. Közel 20x megtérülés, ha ebben a 2,5millióban a marketing még nincs is benne -amire szerintem nem akartak sokat áldozni-, 5 milliónál aligha került többe az egész, vagyis lett 35 millió talált dollár. Nem tudom, a színészek gázsija benne van-e, gyanítom igen. Szóval igen, siker, mindenféle megjegyzés nélkül.