Szekeres Viktor

Előzetest kapott az év egyik legjobban várt filmje

Az éhezők viadala nem csak hatalmas siker lett tavaly, hanem remek kritikákat is kapott, így idén 110%-ban biztosak lehetünk, hogy a Futótűz az év egyik legsikeresebb mozifilmje lesz.

Itthon november 21-én, Amerikában pedig november 22-én kerül bemutatásra az előző év egyik legsikeresebb mozifilmjének, Az éhezők viadalának a folytatása. A hatalmas sikerű könyv alapján készült Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire) első igazi előzetese magyar idő szerint hétfőn hajnalban került bemutatásra az MTV filmes díjátadóját, az MTV Movie Awardson.


Az Alkonyat nyomdokaiba lépő tinisorozat a nagy elődtől abban különbözik leginkább, hogy egyrészt sokkal szélesebb körben lett elfogadott, másrészt pedig a kritikái is sokkal jobbak lettek. Nem is csoda, hogy már az első mozifilm lepipálta Amerikában az Alkonyat-filmeket, hiszen 408 millió dollár bevételt hozott, amivel minden idők 13. legsikeresebb filmjévé avanzsált odaát. Az átütő nemzetközi sikerre vélhetően a mostani epizódig még várni kell, hiszen Amerikán kívül az első rész "csak" 283 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Agamemnon #2
    Viktor azt nem írta oda, hogy ki által legjobban várt. Engem például nem érdekel.
  • Eriongtk #1
    Legjobban várt? Na, most jött el a pillanat, hogy innentől kezdve az ilyen klikkhajhász címeket kihagyom... :/