Szekeres Viktor

Már biztos, hogy folytatják az időutazós sikerfilmet

Az időutazós filmek rajongóinak nagy örömére már biztosra vehetjük, hogy az MGM folytatja a Hot Tub Time Machine című komédiát, mely film legtöbb szereplője is vissza fog térni a második epizódra.

Januárban még csak feltételes módon adhattunk hírt arról, hogy az MGM stúdió tervezi a Hot Tun Time Machine című időutazós komédia folytatását, most viszont már biztosra vehetjük, hogy elkészül a második epizód, hiszen az egyik főszereplő, Craig Robinson arról számolt be a Wonderconon, hogy már a forgatás kezdési időpontját is kiírták nyárra.


A nálunk döbbenetes módra soha, semmilyen formában még be nem mutatott film Amerikában 65 millió dollár bevételt hozott, a lakossági és tékás piacon pedig még ezt is túlszárnyalta. A korábbi hírek egyébként arról szóltak, hogy a filmet ismét csak Steven Pink rendezné, s Robinson mellett visszatérne Rob Corddry és Clark Duke, azonban arról eddig még nem volt szó, hogy John Cusack feltűnne a folytatásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DontKillMe #3
    3 év alatt már megtanulhattál volna olvasni is, ez egy hat évesnek is megy általában...:))) Mert felirat az első pillanattól van hozzá. A szinkront úgy is elkúrták volna. Hatalmas film, szerintem nézd meg.
  • tomboy013 #2
    Anno még meg akartam nézni, csak vártam a szinkronra. Mivel nem jött el is felejtettem. Most a cikket olvasván gondoltam megnézem de ledöbbentem hogy még most sincs hozzá szinkron 3 évvel később... Pedig Trailer alapján se nézett ki rossznak.
  • Zombee #1
    Éppen ezért cikket írni sincs értelme róla, aki látta, torrentről látta.