Szekeres Viktor

Két új tévésorozatot tervez őszre J.J. Abrams

A héten minden második filmes hír J.J. Abramsről szól, s bizony a tévés hírekben is szerepelt a Star Trek 2 rendezője, hiszen újabb két sorozatterv stáblistáján tüntethetik fel a nevét, hogy könnyítsék azok eladását.

J.J. Abrams produkciós cége nem csak a mozifilmes világban, hanem a tévésorozatok műfajában is egyre nagyobbra és nagyobbra növekszik - annak ellenére, hogy Abrams a 2000-es évek eleje, azaz az Alias óta nem vett részt komolyabban íróként a készítői folyamatban. A filmes cége, a Bad Robots, ugyanis az Alias óta olyan szériákhoz biztosította az anyagi és egyéb feltételeket, mint a Fringe, az Alcatraz vagy a Lost - a jelenleg futók közül pedig a Revolutionhöz és a Person of Interesthez van köze.

Nos, jövőre lehet, hogy ez a szám nőni fog, mert a Bad Robot újabb két pilotot adott el sikeresen, melyekről májusban fogják eldönteni, hogy készül-e sorozat. Az egyik az NBC-re készül és Alfonso Cuarón írja - a történet egy lányról szól, aki különleges képességekkel rendelkezik, valamint egy börtönből szökött férfiról, aki próbálja megvédeni őt. A másikat pedig a Fox csatorna vette meg, ezt J.H. Wyman jegyzi íróként, és egy jövőben játszódó krimisorozat lesz, melyben a rendőrök androidot kapnak maguk mellé társul.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zomil #3
    Én eddig a dolgok nagy részét szerettem amiket ö csinált. Sorozathoz is ért filmhez is. Nem azt mondom, h tökéletes, mert vannak gyenge probálkozásai, de én szeretem a müveit.
  • GaborT28 #2
    Az elmúlt két napban 3 cikket is láttam a fickó nevével. Ki ez?Honnét szedték elő?Tényleg ekkora durranás?.... Biztos én vagyok tájékozatlan, hogy eddig nem hallottam róla, de mikor a Star Warsal hozták összefüggésbe, és megláttam a rengeteg negatív kritikát...háááát...
  • goldmember #1
    Pihenhetne már ez a csávó, elég sok szart csinált már eddig is.