Szekeres Viktor

Új tévés scifi-sorozat érkezik, itt az előzetes

A scifi-rajongók tavasszal egy új tévésorozatot már biztosan bepróbálhatnak, hiszen ekkor kerül bemutatásra a BBC America egyik új szériája, az Orphan Black, melynek megérkezett az új előzetese.

Orphan Black címmel a BBC America március 30-án mutatja be második sorozatát, mely a Copper című kosztümös krimi után egy scifi lesz. A Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Maria Doyle Kennedy és Jordan Gavaris főszereplésével készült szériát Graeme Manson és John Fawcett készíti - utóbbi rendező is lesz a produkcióban. (Fawcett korábban a Harmadik típusú emberrablások című Spielberg-minisorozat stábjában is benne volt rendező-producerként.) Az Orphan Black első komolyabb előzetese karácsonykor került fel a netre.


Az első körben 10 epizódos történet, mint ahogy az a fenti képsorokból is kiderül, klónokról, illetve egy klónról fog szólni. A főhős neve Sarah, aki árva és afféle kívülálló, azonban az élete nagy mértékben megváltozik, amikor egy olyan nő öngyilkosságának lesz szemtanúja, aki a megszólalásig hasonlít rá. Természetes ezután kapva kap az alkalmon és magára ölti az elhunyt személyazonosságát, azt remélve, hogy pénzhez juthat. Balszerencséjére azonban rájön, hogy nem pusztán hasonlóságról van szó, hanem arról, hogy ő és a magával végző nő is klónok voltak. A válaszok keresése közben azonban menekülésre kell fognia, hiszen egy bérgyilkos szegődik a nyomába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!