Szekeres Viktor

Animációs formában folytatódik az ősz egyik sikersorozata

Hogy a Revolution rajongói ne pártoljanak el végleg kedvenc sorozatuktól, az amerikai NBC csatorna animált webes epizódokat készített a szériához, melyek az egyik karaktert ismertetik meg jobban a nézőkkel.

Az ősz egyik nagy sorozatsikere a Revolution című dráma volt Amerikában. Az NBC csatorna sikere egy olyan világban játszódik, melyből 15 éve eltűnt az elektromosság minden formája. Legalábbis az emberek nagy része így gondolja. A nagy sikert követően azonban az NBC egy több hónapos szünetet iktatott be a sugárzásba, melyet valamilyen szinten egy animációs széria elkészítésével próbál meg átvészelni a csatorna.

A Revolution animációs webizódjainak premierjére hét elején került sor, s február 18-ig hetente kerülnek fel újabb részek a netre - többek között az NBC.com-ra, a YouTube és a Hulura. A hat webizód Joseph Wheatly őrmester levelei alapján készült - ő az, aki a sorozat története szerint Miles-t az oxigénhiányos alagútba vezette Philadelphiában. Az első webes részt itt lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #11
    "The adults 18-49 ratings for NBC scripted rookie darling Revolution keep falling week to week [4.2, 3.4, 3.2, 3.0] which causes some of our commenters to predict its demise."
    Lathatoan azert voltak olyan hulyek, akiknek egyre kevesbe jott be...de te azert csak tapsikolj es sikongass..Az a lenyeg, hogy ne gondolkozz, mert az art:D
  • cateran #10
    Ohh baratom...Trailer szo mond neked valamit? A sorozatnak ugyanis volt felvezetese, nem mindjart az (gozgep nelkuli)kozepkorban kezdodott....hoppa...Marpedig a trailernek nezocsalogatonak kell(ene) lennie es nem szabadna ilyen durva bakinak szerepelnie benne, de jo latni, hogy vannak olyanok, akiknek tokmindegy, csak szajtatva bamulhassak a fantasztikus amerikaiakat, ahogy bebizonyitjak, hogy az amerikai eletstilus es hosiesseg (meg patriotizmus) mindent es mindenkit tulel..No brain, no pain...hat te nem sok fajdalmat fogsz erezni az tuti.
  • zetortraktor #9
    "innentol hiteltelen a sorozat, az irok, az egesz koncepcio."

    Elég röhejes vagy, de jó látni, hogy vannak ennyire csőlátásúak - valahol szomorú is persze, hogy van, akinek csak ez számít. A sorozathoz meg a koncepcióhoz semmi köze annak, hogy a spec effektesek milyen random dolgot tettek egy grafikára, mindenki magasról tett erre, mert tudták, hogy nincs olyan ostoba, aki ilyesmin fennakadna. Na, bumm. Tévedtek. (A sorozat hitelességéhez meg pláne nem, mivel nincsenek is repülők benne.)
  • cateran #8
    A kitalalt vilagoknak (fantasy, sci-fi nem szamit micsoda) is van belso logikaja, szabalya. Alternativ Fold eseten meg plane, foleg ha "csak" annyi a kulonbseg, hogy nincs elektromossag. Nem baj, ha 1 magyarazat hihetetlen vagy valoszinutlen, de az kell, hogy logikusan illeszkedjen a vilaghoz. Az nem logikus, hogy minden elektromossag eltunik, de a repulogep torzsen es szarnyan meg vilagitanak a fenyek, ez igy onellentmondas es innentol hiteltelen a sorozat, az irok, az egesz koncepcio.
  • Grodt #7
    Teljesen logikus, amit mondasz, bár későbbi részben már használnak gőzmozdonyt, de ott is csak egyet. a repülő helyzetjelzőjével meg nem kell foglalkozni. mondjuk szerintem egy olyan sorozatban, amiben csak úgy eltűnik az elektromosság, nem feltétlenül kell logikáról beszélni. részemről elég ha egy kicsit szórakoztat a sorozat, és vmi megfog benne. nem vagyok egy nagy igényű sorozat néző, úgyh én elnézegetem.
  • cateran #6
    Majd ha azt megmagyarazzak, hogy miert nem hasznalnak gozgepeket, illetve hogy lehet a lezuhano repulogepen (elektromossag hianya miatt zuhano) mukodo helyzetjelzo fenyek a szarnyakon es mindezt elfogadhato, logikus modon...hat megemelem a kalapom, de addig is..cancelt neki es ne eroltessek.























    <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>
  • chase #5
    három rész után kaszáltam, nevetséges és tök logikátlan
  • Grodt #4
    Siker sorozatnak azért túlzás nevezni. Az első részt megnézték vagy 10millióan, de egy országos adónál egy jól felhájpolt sorozatnak ezt hoznia is kell. Azután viszont folyamatosan romlott a nézettség. Gondolom emiatt is jött a webse, hogy egy kicsit visszahozzanak belőlük.

    Egyébként nekem tetszik a sorozat. Nem a legkiemelkedőbb, de mivel szépen elkezdték végre az áramtalanságnak az okát csepegtetni, így már azt mondom, hogy megéri nézni.
  • shaba23 #3
    Nahát, ez sikersorozat lett? azt hiszem az első epizódot még végigkínlódtam, mert hátha, de több esélyt nem tudtam kierőltetni magamból.
  • FoodLFG #2
    Ez a Revolution akkora egy szar, hogy az valami hihetetlen.
    Brazil szappanoperák szintjét súrolja, csak nincsenek benne latin kurvák.

    Hallottam, a sok hülye készül a világvégére/amerika összeomlására amerikában. Ez a sorozat pont beleillik az egyszerű kis szánalmas világukba. Nekik készül.