Szekeres Viktor

Újabb scifisorozatot nyírtak ki

Az amerikai scifi csatorna, a Syfy újabb sorozatát szüntette meg. Ezúttal egy itthon nem látható szériára, az Alphasra csapott le a kíméletlen kaszás. A sorozatot egymillió rajongó siratja.

A Syfy csatorna hosszas mérlegelés után úgy döntött hogy két évad után megszüntetik Alphas című sorozatát. Az itthon egyelőre bemutatásra még nem került széria pár különleges képességű emberről szólt, akik egy "normális" ember irányítása alatt afféle bűnüldöző szervként vette fel a küzdelmet más, hozzájuk hasonló, rossz szándékú mutánsok, az ún. alfák ellen.

A sorozatot 2011 nyarán mutatták be Amerikában, de hiába tűnt érdekesnek a története, a közönséget nem érdekelte különösebben. Ennek ellenére mégis folytatódott, azonban a második évad már a másfél milliós átlagnézettséget sem érte el, így annyira nem is számít meglepőnek a hír. Azonban az, hogy a 2. évados finálét követően még hónapokig nem lehetett tudni a sorozat sorsáról, azt jelenti, hogy a befejezést jelentő hír előtt még jó ideig folytak a tárgyalások a megújítást illetően.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!