Szekeres Viktor

Itt nézhető az új Battlestar Galactica-sorozat első része

Már meg is nézhetjük ingyen és bérmentve, ráadásul teljesen legálisan a Battlestar Galactica pilotja alapján készült sorozat első két epizódját a neten, s közben bosszankodhatunk, hogy miért nem a tévéképernyőn látjuk.

A tévében csak februárban kerül bemutatásra a Battlestar Galactica: Blood & Chrome tévéfilm formájában, de a neten tegnap óra már láthatjuk a websorozatos verzió első két epizódját. Mint az ismert, a Cylon-háborúk tizedik évében játszódó, főleg William Adamáról szóló történetből a Syfy tervezett hagyományos tévésorozatot készíteni, azonban a csatorna végül nem rendelte be a széria első szezonját, viszont a pilotot 10 perces részekre szabdalva bemutatják a YouTube-on digitális sorozatként.


Az előzetes tervek alapján a Blood & Chrome első, és lehet, hogy egyetlen része az elkövetkező négy hétben kerülne fel részletekben a videmegosztóra. Ezt követően februárban a Syfy tévés premierje következne, majd végül DVD-n is megjelenne a film, mely kiadás természetesen törölt és/vagy módosított jeleneteket is tartalmazna.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MerlinW #5
    Grafika? Fizika? Ez egy nyomorult sci-fi film basszus, nem számítógépes játék... Történetmesélés, karakterépítés. Film. Tudod, mozgókép. A könyvet meg sem merem említeni.
  • cylonflatus #4
    Csak ennyire képes? A Machinima csak bemutatja a csatornáján, ezt a UCP készítette a Syfy-nak eredetileg, csak a Syfy sokáig maga sem tudta mit akar kezdeni vele (sajnos), így jutottunk idáig.
    Azt meg nem értem, hogy miért kell valamit előre lehúzni? Ez egy pilot, amit szétszedtek 10 perces szeletekre, majd a végén lehet értékelni.
  • Világpolgár #3
    akarod mondani múltbéli konfliktust...
  • Ender Wiggin #2
    nem tudom mi szkség van erre. elég volt a remake, meg a Caprica is.
    arra meg nem sok esély van, hogy egy jövőbeli konfliktust repülgép a repülőgép ellen fog eldönteni, mint az első világháborúban...
  • endrev #1
    Hát ezt se fogom nézni... A grafika kiváló, de ez ma már nem újdonság (igaz, nem tanítottak fizikát a modellereknek, aki úgy paraméterezte az űrcsatákban a robbanásokat, mintha légkörben történnének, nem vákuumban).

    Azért több is kéne. Úgy tűnik a Machinima "csak" ennyire képes. :(