Szekeres Viktor

Újabb scifisorozat ért véget

Ismét egy scifisorozattal kevesebb lett, hiszen véget ért a Fox csatorna Fringe című szériája. De a műfaj rajongóinak nem lehet oka panaszra, hiszen tavasszal több scifi is elindul a tévében.

Amerikában pénteken adásba került a Fringe című scifisorozat utolsó két epizódja, véget ért tehát öt szezon után az itthon A rejtély címen futó széria. Az 5. évad az előzőekkel ellentétben odakint már csonkára sikeredett, azonban a rajongók mindenképpen örülhetnek, hiszen az elmúlt szezonok botrányos nézettsége ellenére a Fox csatorna megtartotta a Fringe-et, az írók pedig normálisan le tudták zárni a szériát.


Az utolsó rész ráadásul még a nézettség növekedését is eredményezte, majd egy éve nem hozott olyan jó számokat a sorozat, mint most. A mérések szerint a dupla epizódot 3,21 millióan nézték meg tévében, a kereskedelmi korcsoportban pedig 1.0-s közönségarányt produkált a finálé. Mindez nagyjából a 4. évad fináléjának a nézettségével egyezett meg, tehát azt jelenti, hogy az utolsó szezont kihagyó nézők visszatértek, hogy lássák a befejezést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lambda5 #2
    Egyet értek... Ebben legalább volt egy kis fantázia.
  • AZUL #1
    utóbbi idők egyik legjobb sorozata, sajnálom, hoyg elkaszálták.