Szekeres Viktor

Itt megnézhető a teljes Battlestar Galactica: Blood & Chrome

Felkerült a netre a Battlestar Galactica: Blood & Chrome utolsó webizódja is, így már annak sincs semmi akadálya, hogy valaki filmként nézze végig a websorozatot.

Na?
  • Hát, ez jó volt.
  • Szódával elment.
  • Végig sem tudtam nézni.
Pár hét alatt felkerült a netre, egész pontosan a YouTube Machinima Prime csatornájára az eredetileg tévésorozat pilotnak tervezett Battlestar Galactica: Blood & Chrome websorozat. A széria, mint arról már korábban beszámoltunk, a fiatal William Adamáról szólt, s az első Cylon-háború tizedik évében játszódott. A főszereplője Luke Pasqualino volt, mellette pedig Bordán Lili és Ben Cotton tűnt fel kiemelt szerepben.


a folytatásról egyelőre még nem lehet tudni, a Syfy minden bizonnyal megvárja, hogy miképpen teljesít a Battlestar Galactica: Blood & Chrome a tévében, valamint a lakossági piacon. A tévés premierre a tervek szerint februárban kerül sor, melyet követően pár nappal a DVD is meg fog jelenni. A csatorna ennek a kiadványnak a megvásárlását extrákkal és vágatlan verzióval kívánja elősegíteni.






Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wolruf #5
    Ott, hogy a Razor szerint ez az eseménysor úgy zajlott, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Adama lezuhant a jeges bolygóra, pont bele egy gyár szerű izébe. Ekkor még a régi verziós Cylonok ellen harcolt (bádogba bújtatott emberek palásttal kb. :D ), majd látta, hogy a ,,gyárban'' emberi darabok vannak itt-ott, mint ebben a verzióban is látható volt, majd lát pár elrabolt embert (hacsak nem teszt cylonok voltak azok), és mikor az egész épület rázkódik-remeg, kiszalad onnan. Kisvártatva az egész kiemelkedik a föld alól és kiderül, hogy egy új alakú Base star az egész. Akkor még a régi, hagyományos Base starok ellen harcoltak. Ehhez képest ebben teljesen más a sztori, több szereplő, már az elején is az ,,új'' Base star és Raiderek ellen harcolt. Nekem nagyon ellentmondásos volt. Viszont jó húzás, hogy ebben a fél-ember izé Cylon hangja a Caprica Six-é :)
  • loky #4
    Nekem nagyon bejött. Hol mond ellent a Razor-anak?
  • Cef #3
    "Ennyire depressziós az egész vagy csak én futottam midig bele."

    Végig ilyen, de egyébként jó kis sorozat. Tűrhető történet, érdekes karakterek, látványos űrcsaták, igaz vannak benne hullámvölgyek meg hülyeségek, de nekem tetszett. Bár ha zavarnak a sötét, depressziós történetek akkor nem biztos hogy be fog jönni, de ha szereted a sci-fiket mindenképpen megér egy próbát. Szerintem próbálkozz meg a pilottal (2003-mas minisorozat), az alapján már meg tudod ítélni, hogy tetszeni fog-e.
  • shenmuedc #2
    Milyen ez a sorozat? Már az eredetit kérdem. Régen gondolkodom hogy bele kéne kezdeni, de eddig mikor belefutottam a tv-ben, csak mindig nagyon morcosan üldögéltek a sötétben. Ennyire depressziós az egész vagy csak én futottam midig bele.
  • wolruf #1
    A képi megjelenítés gyenge volt (szerintem, és kizárólag a bolygón játszódó részekre értem, az űrcsaták jók voltak), a magyar hölgy akcentusa engem baromira zavart, a történet szembe ment a Razor visszaemlékezéseivel, amúgy jó volt :D